Genives plasmolifting en odontologia

 

Plasmolifting en odontologia en el nostre temps és cada vegada més popular, i això no és sorprenent, ja que el tractament de les genives d’aquesta manera ajudarà a desfer-se d’una gran varietat de diferents problemes a la boca i enfortir les dents .

El mètode

Plasmolifting genives — què és? El mètode es basa en la introducció de plaquetària-ric i altres elements útils per el plasma del pacient per injecció a la geniva. D’aquesta manera aconsegueix un rejoveniment dels teixits a nivell de cada cel·la, la restauració de la seva estructura normal i desfer-se de diversos processos inflamatoris sense l’ús de la medicació.

L’efecte positiu de la PRP es deu al fet que la sang humana conté una gran quantitat d’útils aminoàcids, hormones, enzims i vitamines. En entrar en aquest complex en el teixit de la geniva i l’estimulació de processos metabòlics, aktiviziruyutsya circulació. Accelera la regeneració i la restauració de les cèl lules danyades, són eliminades per la destrucció de la matriu orgànica.

El procediment no només pot reduir la inflamació dels teixits i per accelerar la recuperació del pacient, però també per intensificar els processos naturals de regeneració. Gràcies a l’ús de plaquetària-ric plasma les genives i ajuda a restaurar la forma natural, color i estructura. Tractament Wellness impedeix os deteriorament, proporcionant sana i radiant somriure del pacient.

Indicacions per a la manipulació

Plasmolifting es porta a terme com una terapèutiques i profilàctiques. Depèn de l’estat de la cavitat oral i presentar malalties. Injecció de plaquetes fer només a nivell local en l’àmbit dels teixits afectats.

El procediment es mostra a mantenir les persones que han recurrent gingivitis, alveolitis local i la periodontitis, que és acompanyat per la greu dolor de teixits, augment de la sensibilitat, la dispersió i el desenvolupament de sagnat. La tècnica ha estat utilitzat amb èxit en el període posterior a l’extracció de les dents amb l’objectiu de principis de curació de la ferida, no suposicions el desenvolupament de sagnat, per restaurar l’epiteli de la mucosa de la membrana, i també en cas de complicacions en el cas de la maxillo-cirurgia facial. Mostren la seva aplicació abans de l’hora prevista d’implantació, com a resultat de la intensificació de la circulació de la sang i local els processos metabòlics, hi ha un ràpid villemot de l’implant. PRP ajudarà en el cas d’èxit de l’implant i evitar la formació de peri. Amb el desenvolupament de la mobilitat dentària, la introducció de sang autòloga pot ajudar de forma ràpida i eficient solucionar el problema.

READ  En les genives, va aparèixer un blanc nafra: causes, com tractar

Profilàctic PRP s’utilitza per millorar la immunitat local i augmentar l’organisme resistència a l’efecte de bacteris que entren al cos humà a través de la boca. El procediment és la prevenció del desenvolupament de processos inflamatoris de les genives o periodontal.

PRP afecta el cos de la següent manera:

 1. Desapareix mal alè, la causa dels quals és la inflamació.
 2. Disminució de la mobilitat de les dents, es convertirà en més fort i no caure.
 3.  

 4. Eliminat hemorràgies, dolor i altres desagradables de processos, que prèviament havien aparegut en alimentació i higiene de la cavitat oral.
 5. Els forats curar ràpidament després de l’extracció de les dents, restaura la danyat epiteli.
 6. Quan implantació d’implants, la possibilitat de reaccions al · lèrgiques als materials utilitzats i més rebuig és pràcticament reduïda a zero.

Les contraindicacions i els possibles efectes secundaris

El procediment de plasmolifting es realitza només quan s’indica. No es pot fer en qualsevol moment a petició del pacient, ja que requereix un examen complet del pacient i la rehabilitació de malalties cròniques focus d’infecció. Això és necessari per tal de mantenir la sang els pacients van ser sana, perquè en la presència de greu procés inflamatori en el cos no és exclosos els canvis en l’estructura del plasma. Com a resultat, per aconseguir l’efecte desitjat serà molt difícil, gairebé impossible. És per això que no es recomana el tractament dels pacients amb les següents patologies:

 • hepatitis vírica;
 • herpes virus de la infecció en la fase aguda;
 • aguts de les malalties infeccioses;
 • de la immunodeficiència Estats (VIH, la SIDA);
 • patologia de la sang;
 • trastorns autoimmunes;
 • malignes neoplasms;
 • els trastorns metabòlics;
 • trastorn mental.

És important saber: invasores introducció del plasma no es pot fer a les persones amb reacció al·lèrgica amb anticoagulants (heparina) que s’utilitzen en la preparació de la droga.

Malgrat el fet que la introducció de plaquetes per a pacients és una caixa forta procediment, com la sang en els éssers humans no poden ser reacció al·lèrgica, en alguns casos, pot desenvolupar efectes secundaris. No són greus complicacions, i passar a la seva pròpia després d’uns quants dies. No obstant això, el pacient ha d’estar preparat per a ells.

Els principals efectes secundaris de la PRP:

 1. enrogiment i l’enrogiment de la pell;
 2. edema de l’epidermis
 3. ferides, taques i hemorràgia en la injecció d’un medicament.

Abans de procedir a la assegureu-vos de comunicar al seu metge sobre tots els medicaments. Després de tot, quan l’ús d’eines que tenen la capacitat d’fina la sang augmenta significativament el risc de grans hematomes.

READ  Augment de la dent a la pin: la tecnologia, el preu, les indicacions, els comentaris

Els pros i els contres del procediment

Plasmolifting en odontologia és molt popular. Aquest mètode de tractament de les malalties inflamatòries de la cavitat oral i altres problemes és absolutament segura. Per a la preparació de la droga s’utilitza el pacient de la pròpia sang, en separar la seva plaquetes. Per tant, pràcticament no utilitza cap altra components, excepte anticoagulants, que són necessàries per assegurar que no quallar. Per tant, el risc de reacció al·lèrgica és completament absent.

Una de les avantatges d’aquest mètode de tractament és que no hi ha cap necessitat d’utilitzar l’anestèsia. La injecció és completament indolor, en alguns casos, l’aparició de malestar. Si és necessari, els pacients amb un baix llindar de dolor de les dents i les genives, taques, amb una especial gel amb un anestèsic.

Plasmolifting és molt ràpid. Tot el procés es porta a només 30-40 minuts, depèn de que el problema el pacient dirigida per un especialista.

El procediment es pot fer en paral·lel amb altres mètodes de tractament dental i prendre la medicació. L’excepció és l’ús d’anticoagulants, l’ús dels quals s’ha de parar 1-2 setmanes abans de la data prevista.

Malauradament, hi ha alguns desavantatges de PRP. El procediment requereix un equip especial que no està disponible en totes les clíniques. Com la metodologia utilitzada en la pràctica dental fa relativament poc, bastant difícil de trobar un especialista que té els coneixements i habilitats necessaris per a dur-la a terme.

El cost de manipulació és molt alta, així que no tothom es pot permetre el luxe de tractar les dents amb l’ajuda de plasmolifting fins i tot si hi ha indicis per a la seva aplicació.

Com fer el tràmit

Preparació especial abans del tractament amb PRP falta. És recomanable fer una panoràmica de les dents, i la sang, proves per a la detecció d’anticossos del VIH, hepatitis i altres infeccions. El procediment es realitza amb l’estómac buit. Pocs dies abans de la data prevista, és convenient excloure de la dieta fregit, picant, salat, fumat i conserves d’aliments.

El dia de la intervenció, el pacient des d’una vena porten sang volum de 15 ml. Depèn del volum de producte acabat. A més, un biològica líquid que s’centrifuged per separar el plasma de la resta de components. Com a resultat de l’acció de l’evolució del pacient plasma enriquit amb plaquetes. A més a més, en el present preparació de factors de creixement i proteïnes implicades en els processos de recuperació de teixits danyats. Al llarg de la fase preparatòria dura uns 15 minuts, que és molt convenient per a la pacient.

READ  Sodi tetraborate amb stomatitis en nens i adults: manual d'instruccions, comentaris

La autoplasma injecta a l’afectat goma teixit, el forat després de l’extracció de les dents, a les zones establertes implants, osteosíntesi o si ascensor. La necessària dosi està calculada de forma individual. Com a mitjana, de 2-3 mm de gingival ús 0.1–0.2 ml de la droga, i el dentoalveolar segment 1 — 0.5 ml.
 

El resultat del tractament del plasma l’elevació és notable gairebé immediatament, després de la primera injecció de sang autòloga en les genives Enriquit amb les plaquetes i altres beneficiós components del plasma comença a funcionar gairebé a l’instant. Principal efecte de la intensificació del local de la circulació de la sang, el que equival a l’acceleració dels processos metabòlics i teixits de saturació d’oxigen. Estimula el creixement cel·lular i reparació danyat epiteli, l’enfortiment del teixit i de les dents , augmenta la producció d’àcid hialurònic i col·lagen.

La terapèutica curs consta de 4 tractaments de 7-10 dies. No obstant això, en el cas de greus malalties de la cavitat oral o altres condicions poden incrementar el nombre de sessions. Aquest és decidit per un especialista només sobre la base de l’examen del pacient. Amb la finalitat preventiva és suficient per fer 2 procediments amb un interval de 2-3 mesos.

Ús de PRP, per al tractament de les malalties de les dents i les genives, que ha de seguir el metge recomanacions. Així, és possible per aconseguir la ràpida recuperació.

Us aconsello que llegiu

Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: